17. mai 2018

Når har endelig snøen smeltet og vi nærmer oss med stormskritt 17.mai. I denne anledning har vi i 17. Mai komiteen følgende informasjon.
 
MATLEVERING:
Alle på skolen unntatt 7. Klasse må innlevere smørbrød og en kake i Cafèn mellom kl 0800-1000 på 17. Mai. Sted, i klasserommet til høyre for Eurytmi salen. Viktig at alle innleverer som beskrevet til skolen, da dette går til inntekt til skolen (oss selv).
 
TOGET:
 17. Mai toget går i år fra EKERUD (innerst i Bjørndalen) hvor vi alle møter senest kl 1145.  Toget regner med å gå ca kl 1200. VI går i år sammen med Rasta Skole. Foreldre og venner stiller langs veien mot skolen.  Grunnen til at vi gjør dette er at Lørenskog Kommune har endret opplegget rundt årets feiring, hvor Steinerskolen og Rasta Skole mfl har valgt og ikke følge dette. Oppsummert ville dette blir komplisert rent logistikkmessig samt arrangementet på skolen.
 
ARRANGEMENT PÅ SKOLEN:
Vi starter når toget ankommer skolen ca kl 1230. VI regner med at arrangementet varer frem til ca. kl. 15.30. Mer info om arrangementet vil komme via mail senere, men vi vil i tradisjonen tro følge tidligere arrangementer.  Billettsalget til Cafe vil være fra kl 1230 og vil være ved inngangen til Eurytmi salen.
 
BETALING:
Vil i all hovedsak foregå via terminal og VIPPS,  men håndpenger kan selvfølgelig også benyttes :)
 
PARKERING:
Når det gjelder parkering så er det som vi alle vet lite parkeringsplasser rundt skolen, og naboene til skolen har gitt streng beskjed at parkering utenfor skolens egen parkeringsplass er uaktuelt. Dette har skapt en masse støy tidligere, så vi ber alle respektere dette. Vi anbefaler å parkere nede ved EKERUD i god tid før oppmøtet kl 1145. Det er ca 600 elever som skal gå, og det blir mange biler. De som bor i nærheten anbefales å la bilen stå :) Parkering på skolen vil gis prioritet til dem som skal jobbe på skolen den dagen samt skolen ledelse. Det vil være parkeringsvakter ved parkeringsplassen.