En annerledes 17. mai-feiring

En annerledes 17. mai-feiring
Coronapandemien gjør det vanskelig å feire dagen på tradisjonell måte, men vi skal ikke ha begrensninger her, vi finner på kreative løsninger.
I år skal vi feire 17. mai ute i skolegården fredag 15. mai  kl. 13.00. Vi pynter skolegården med flagg og lager skikkelig stemning! Grunnet smittevern-reglene blir dette kun for elever i 1. til og med 4. klasse.

I disse digitale dager skal vi filme korpset vårt som består av kollegaer, foresatte og noen elever. De skal få på finstasen og spille noen fine 17.-mai sanger for oss. Elever og lærer blir med og synger. (Vi følger selvfølgelig smittevernreglene og holder god avstand til hverandre. Det er dessverre ikke anledning for foresatte å delta). Skoledagen er over etter feiringen, ca. kl. 13.30.
Dette skal streames på Facebook og Instagram på selveste dagen, 17. mai kl. 12.00. Følg med i din egen stue!
Hvis noen elever ikke ønsker å bli filmet kan de gi beskjed til oss på forhånd. (Det blir ikke nærbilder, og ingen skal intervjues – det blir kun en stemningsrapport).

17. mai-stemning skal vi få og festen får vi ha i de tusen hjem! 17. mai er en god dag å feire for det vi har i Norge. Det er også en dag for refleksjon, ettertanke og ikke minst takknemlighet og ydmykhet.

Vi ønsker alle en fin og trygg feiring!

Med vennlig hilsen

Barane Amin Kesmaei
Konstituert dagligleder/rektor