Julemarkedet


JULEMARKEDET 2021 LØRDAG 20. NOVEMBER

I år kan vi ha julemarked! Det blir et tilnærmet normalt marked, med et noe redusert tilbud. Vi har hatt dialog med smittevernlegen i kommunen som er positivt innstilt til arrangementet vårt. Oppfordringen er å ha håndsprit tilgjengelig og holde avstand så godt som mulig. Lørenskog kommune anbefaler å bruke munnbind dersom man ikke klarer å holde 1 meter avstand innendørs, og vi oppfordrer alle til å følge denne anbefalingen! Vi gleder oss!Steinerskolens tradisjonelle julemarked
Julemarkedet arrangeres årlig lørdagen en uke før første søndag i advent, og er en stemningsfull innledning til adventstiden med husflidsprodukter, julegaver, kunstutstilling, steinbod, godteribod med hjemmelaget godteri, snekkerverksted og juleverksted. Det hele finner sted i familievennlige rammer med diverse husdyr, grilling, restaurant, kafé, egen barnebod (kun adgang for barn), dukketeater, musikk og underholdning. Markedene på steinerskolen er kjent for å ha flotte varer til salg som foreldre og elever har laget.
Julemarkedet på Steinerskolen har en lang og flott tradisjon. Det er et viktig arrangement for barna, foreldrene og lærerne ved skolen og barnehagen, og skaper samhold, engasjement, opplevelser og mange gode minner. Markedet er et stort sosialt arrangement, der foreldre og elever blir bedre kjent med hverandre, og der vi sammen lager flotte produkter og aktiviteter for alle som er tilknyttet skolen og barnehagen. Foreldrene får tildelt oppgaver/vakter, leverer inn varer for salg, hjemmelaget godteri til godteboden og kaker, smørbrød e.l. til kaféen. Alle foreldre er med for å skape en fantastisk fest på skolen og for å tjene inn penger til elevene.
Inntektene fra julemarkedet går til Foreldreforeningen ved skolen. Disse pengene blir så delt ut til flotte tiltak for alle elevene: skoleturer, leirskole, instrumenter, lekestativer, utstyr til skolehagen, utflukter og arrangementer som vinterball, fester og forestillinger. Alle som har gode ideer til hva elevene kan delta på, kan søke Foreldreforeningen om penger. Dagen er også en ypperlig anledning til å vise skolen og barnehagen fra sin beste side. God reklame er viktig for å bidra til økt rekruttering av nye elever i fremtiden.


Har du spørsmål til årets julemarked, ta kontakt på julemarked.lorenskog@steinerskolen.noeller mobil 95164772.


Vennlig hilsen

Hege Uthaug Pedersen
Leder i julemarkedskomiteen